Contact

Contacteer ons

Wil u meer weten over Scaldia? Heeft u specifieke vragen? Maak een afspraak via het contactformulier of neem contact op met onze woonadviseur.

Projectadres

Hoek Philippe Saveryslaan en Orlaylaan, 9140 Temse

Verkopende partijen

Claves Vastgoed Claves vastgoed
Alexandra Sack
0497 17 93 00

Dungelhoeff woonadviseur De Zaat woonadviseur
Gert Vercouteren
0473 92 53 15

Contactformulier

Scaldia, een samenwerking tussen twee betrouwbare partners

Cordeel Belgium is een van de grootste Belgische bouwbedrijven en gespecialiseerd in de totaalaanpak van projecten. Van de eerste plannen tot de oplevering van een kwalitatief hoogstaand bouwwerk met een sterke focus op duurzaamheid en efficiƫntie. Onze eigen productie- en montagefaciliteiten staan garant voor een bouwwerk van hoge kwaliteit en een gestroomlijnd bouwproces zonder onnodige vertragingen. Cordeel maakt deel uit van Cordeel Group, een volledig onafhankelijk familiebedrijf met 1.800 medewerkers en een sterke lokale verankering vanuit de bedrijfssites in Temse en Hoeselt.

Aertssen Group is een internationaal familiebedrijf dat zich toelegt op bouw- en infrastructuurwerken (zoals grootgrondverzet, wegenis-, sloop- en saneringswerken), kraanverhuur, transportactiviteiten, logistieke oplossingen, duurzame energie en vastgoedontwikkeling. Aertssen Group is wereldwijd actief in meer dan 30 landen en telt bijna 2000 gedreven medewerkers. Met een uitgebreide ervaring en een hoogtechnologisch machinepark brengt het familiebedrijf elk complex project tot een succesvol einde. Kortom: People, Power and Passion to build on!

Cordeel

Aertssen