Aanbod

Scaldia, een fijne thuishaven

Scaldia is een megafijn woonproject met in totaal 47 appartementen verdeeld over een gelijkvloers en 3 verdiepingen. De appartementen zijn zeer ruim en variëren in grootte, met 1, 2 of 3 slaapkamers. Elk appartement heeft een schitterend, groot leefterras dat zuidelijk georiënteerd is. Vanaf je terras kun je (soms zijdelings) genieten van een prachtig uitzicht op de Schelde.

Kwaliteitsvol wonen, véél comfort

Elke bewoner heeft een eigen parkeerplaats en praktische berging in een gemakkelijk bereikbare ondergrondse parkeergarage. Jouw fiets plaats je in een eigen afgesloten berging of in de bovengrondse fietsenstalplaats. Verder is er een slimme pakketbrievenbus voorzien waarbij pakjes en leveringen centraal beheerd worden.

Jouw woning, jouw keuzes

Degelijke afwerkingsbudgetten garanderen een kwaliteitsvolle afwerking, die je trouwens helemaal zelf volgens je eigen smaak kiest. Wat advies nodig? Je mag op ons rekenen voor een koperbegeleiding op maat. Van keukenblok tot vloer, we helpen je graag knopen doorhakken, want het verschil zit hem in de details.

Ontdek de appartementstypes
“Driewerf hoera voor megamooi wonen!”

Duurzaamheid troef

Scaldia wordt gebouwd met duurzame bouwmaterialen en energiezuinige technieken. De appartementen zijn ontworpen als 'Bijna Energie Neutraal' (BEN-appartementen, met E-peil 30). Om dit te bereiken zijn ze allemaal individueel uitgerust met een lucht-water-warmtepompsysteem - die ook instaat voor de aanmaak van sanitair warm water, vloerverwarming, D-systeem ventilatie en isolerende dubbele beglazing.

BEN: energiezuinig, maar ook prijsvoordelig

Omdat Scaldia voldoet aan het BEN-label E30 of beter krijg je 5 jaar lang 50% korting op de onroerende voorheffing en geniet je levenslang van lage energiefacturen. Nóg een extra troef van Scaldia!

Contacteer onze woonadviseur

Mag het ietsje méér zijn?

Op de derde verdieping is er 1 penthouse met een oppervlakte van 138 m2 en een fenomenaal terras van 95 m2. Hier gaan we ook net dat stapje verder op het vlak van inrichting en afwerking. De adembenemende uitzichten maken het helemaal compleet.

Kwaliteit van het ontwerp

Scaldia is een ontwerp van Detoo Architects. Dankzij de tijdloze, moderne en stijlvolle architectuur zal je als eigenaar zeker fier zijn op je woning. De strakke lijnen van het gebouw, de grote raampartijen en ruime terrassen accentueren het tijdloze karakter van het project. In Scaldia wordt ook gebruik gemaakt van de nieuwste technieken op het vlak van efficiënt en duurzaam energiebeheer. Daardoor verhoogt jouw dagelijks comfort aanzienlijk en wordt het energieverbruik maximaal beperkt.

“Trossen los voor uniek woonplezier”

Ontdek de appartementstypes

Scaldia telt 47 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers die verdeeld zijn over een gelijkvloers en 3 verdiepingen. Alle appartementen hebben een ruim inpandig terras en zijn zeer doordacht ingericht. Geen vierkante meter gaat verloren.

Ontdek hieronder de Scaldia voorbeeldplannen. Wenst u graag het volledige aanbod te bekijken? Maak dan meteen een afspraak met één van onze woonadviseurs.

Aantal slpk Tot. opp. Vanafprijs Download
1 slpk 74,5m2 € 265.000
2 slpk 88m2 - 138m2 € 315.000
3 slpk-variant 109m2

Investeren? Scaldia heeft de wind in de zeilen!

Elk project dat al werd gerealiseerd op De Zaat kende veel succes. Mensen wonen duidelijk graag met zicht op het water vlakbij het centrum van Temse en alle andere faciliteiten. En dat maakt Scaldia ook méér dan de moeite waard als solide investering. Kom dus snel aan boord van Scaldia voor het te laat is.