Ligging

Wonen bij het water: WAW!

De ruimte langs het water is beperkt en daardoor uniek. Als bewoner van Scaldia ervaar je elke dag die specifieke charme van het leven aan de waterkant en geniet je van het adembenemend uitzicht op het water en de twee Scheldebruggen. Wist je dat de oudste – Temse Brug – is ontworpen door Gustave Eiffel en dat de nieuwste met zijn 374 meter de langste brug van België is?

Fantastisch gelegen, alles in de buurt

Ontdek de gunstige ligging van Scaldia, op wandel- en fietsafstand van het bruisende centrum van Temse. Hier heb je echt alles dichtbij: supermarkten, shops, gezellige horeca, scholen, dokters, sportfaciliteiten … Lekker een terrasje doen, turend naar de Schelde? Of duik je graag de natuur in? Deze locatie biedt je eindeloze mogelijkheden om te fietsen, wandelen en sporten langs en op het water.

Uitstekende mobiliteit, nog méér comfort

Bij Scaldia geniet je van uitstekende mobiliteitsopties. Of je nu met de auto of het openbaar vervoer reist, je hebt gemakkelijke en snelle verbindingen naar de omliggende steden. Vlakbij is er een bushalte, het treinstation ligt op 10 minuten wandelen en in geen tijd rijd je met de wagen op de N16, E17 en A12. Zo ben je altijd verbonden met waar je wilt zijn, zonder gedoe.

Bekijk het aanbod
“In Scaldia komt het allerfijnste wonen boven water”

Omgeven door groen en natuurpracht

Rondom De Zaat en Temse vind je een prachtige groene omgeving en natuurlijke schoonheid, vooral langs de oevers van de Schelde. Zo vloeien wonen en water hier samen tot één unieke beleving.

Een buurt die áf is, dus extra rust

De Zaat, waar Scaldia deel van uitmaakt, is vrijwel volledig opgeleverd. Zo geniet je vanaf dag één zonder enige overlast van bouw- of infrastructuurwerken. Alles is al prachtig aangelegd en beplant. Ontdek meteen de rust en vrede van deze aangename buurt, waar enkel bewonersverkeer aanwezig is.

Contacteer onze woonadviseur
“Maak van Scaldia je mooiste ankerpunt”